Digital marknadsföring

Det finns fantastiskt många olika sätt att arbeta med digital marknadsföring. Det svåraste är ofta att prioritera. Här kan jag bidra med lång erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring. Du kan få hjälp med sökoptimering, sökannonsering och konverteringsoptimering samt produktion av copy, grafik och video.

Sökmotoroptimering

Sökoptimering är en av dom viktigaste sakerna man ska göra för att marknadsföra en webbplats. En väl optimerad hemsida kan hjälpa dig att nå toppen för attraktiva sökningar.

Att arbeta långsiktigt med sökoptimering är ett ”digitalt hantverk” som kräver både kunskap och tålamod att ta små steg framåt under relativt lång tid. Utmaningarna inom sökmotoroptimering har blivit betydligt mer komplexa på senare år eftersom vi har fått individuella sökresultat som baseras på exempelvis aktuell position och personlig sökhistorik. Samtidigt söker vi allt mer, tar beslut och handlar betydligt mer i de digitala kanalerna.

Sökannonsering

Sökannonsering, sökmotormarknadsföring, sökmarknadsföring, sponsrade länkar… i praktiken kort och gott Google Adwords har länge varit ett effektivt sätt att marknadsföra sig på. Dina annonser syns tillsammans med olika sökresultat, på olika tjänster som t.ex. kartor samt på ett nätverk av andra sidor som visar Adsense. Jag har lång erfarenhet och bred kunskap om köp av sökord.

Jag kan hjälp till med att identifierar relevanta sökord och fraser, utforma annonstexter samt strukturera och administrera kampanjer. Det är smart att satsa på ”välskötta” Adwordskampanjer eftersom systemet automatiskt visar dina kampanjer betydligt mer och kostnaden per klick blir lägre.

Företaget Eqano är medlem i Google Partners. Jag kan erbjuda dig möjlighet att få en välkomstbonus när du kommer igång med Google Adwords.

Sociala medier

Jag erbjuder inte löpande hjälp med marknadsföring av produkter och tjänster i sociala medier, helt enkelt av den anledningen att det blir mycket bättre om avsändaren har rätt passion och detaljkunskap. Däremot hjälper jag gärna kunder som vill komma igång med marknadsföring i sociala medier.